20 Ekim 2008 Pazartesi

Christina Aguilera Var Misin Yok Musun


Christina Aguilera Var Mısın Yok Musun'da ne kadar topladı?
Christina Aguilera Var Mısın Yok Musun'da ne kadar topladı?
Var mısın, Yok musun”da tam anlamıyla Christina Aguilera rüzgarı esti. Güzel sanatçı, kimsesiz çocuklar için yarıştı. Güzel yıldız ne kadar topladı?

İstanbul'a gelip Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na yardım amacıyla “Var mısın, Yok musun”a katılan dünyaca ünlü popstar Christina Aguilera, stüdyoya yoğun bir tezahüratla girdi. Yarışma sırasında heyecanlı olduğunu sürekli tekrarlayan ünlü yıldız, “Beautiful” şarkısını seslendirirken hayranlarının kendisi için gönderdiği mesajları şaşkınlıkla izledi. Aguilera, son 4 kutuya iki 500 bin, 250 bin ve 20 YTL’lik kutularla girdi. Bu turda iki 500 bin YTL’yi de açtırınca son tura 250 bin ve 20 YTL’lik kutularla adım atan Aguilera’ya Hamdi Bey 95 bin YTL’lik teklif verdi. Christina ise telefonda Hamdi Bey ile konuşup teklifi 180 bin YTL’ye yükseltmesini istedi. Hamdi Bey’den olumlu yanıt alan Aguilera “Kabul ediyorum” diyerek 180 bin YTL kazandı.

ACUN 130 BİN YTL’LİK KAFTAN HEDİYE ETTİ

Acun Ilıcalı’nın bir kaftan hediye ettiği Aguilera dün eşi, oğlu Max, piyanisti, dadısı ve diğer yardımcılarından oluşan sekiz kişilik ekibiyle Ukrayna’nın başkenti Kiev’e uçtu. Aguilera’nın Kiev’deki konserinden sonra Dubai’ye geçeceği öğrenildi.

İŞTE O HEYECANLI ANLAR





Medyakafe

0 yorum:

Yorum Gönder

oyun sohbet diziler
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com