22 Ekim 2008 Çarşamba

Cocuklar Duymasin yeniden mi basliyor



Ünlü yapımcı Birol Güven, bir dönem televizyon ekranlarında fırtına gibi esen 'Çocuklar Duymasın' adlı dizinin devamını çekmeye hazırlanıyor.



Dizinin eski ekibini yeniden biraraya getirmek için harekete geçen Güven, ilk tekliflerini geçmişte çalkantılı özel hayatları nedeniyle diziden çıkarılan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'a götürdü.

GARANTİ İSTEDİLER!

Yıllar önce eşini aldattığına dair bir kasetin ortaya çıkması nedeniyle yapım şirketi tarafından diziden ayrılmasına karar verilen Tamer Karadağlı, Güven'in teklifine 'evet' dedi. Ancak ünlü oyuncu, yaşadığı tecrübeler nedeniyle sözleşmeye özel hayatına müdahale edilmeyeceğine ve set dışında yaşadıklarının diziden ayrı tutulacağına dair bir madde ekletti.

ARABULUCU OLDU!

İlk eşi Umut Elçioğlu'ndan ayrıldığı dönemde kadrodan çıkarılan bir diğer başrol oyuncusu Pınar Altuğ ise, Birol Güven yerine Tamer Karadağlı ile görüşme yaptı. Güven ile Altuğ arasında barış elçiliği rolüne soyunan Karadağlı, güzel oyuncuyu dizide rol alması için ikna etmeyi başardı. Pınar Altuğ da, tıpkı Karadağlı gibi sözleşmesine özel hayatına karışılmayacağına dair bir madde ekleterek, ekibe katıldı.

Sabah

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

oyun sohbet diziler
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com