14 Ocak 2009 Çarşamba

Avrupa Yakasi 176 Bolum Fragmani, Son Bolum


Avrupa Yakasi 176 Bolum Fragmani, Son Bolum Fragmani, Avrupa Yakasi 176 Bolum Fragmani İzle, Avrupa Yakasi 176 Bolum Fragmani Dinle, Avrupa Yakasi 176 Bolum Fragmani ATV, Avrupa Yakasi 176 Bolum Özeti, Avrupa Yakasi 176 Bolum Tahminleri

Avrupa Yakası 176. Bölüm Özeti

Burhan, çok pahalı ve lüks bir satılık daireyi meraktan gezmeye kararverir. İzzet, emlakçı olarak daireyi gezdirirken Burhan’ın hiçbirşeye dokunmaması gerektiğini söyler. Burhan dayanamayıp içinde mücevherlerin sergilendiği vitrini kurcalar. O gece vitrinden mücevherler çalınınca, parmak izleri bulunan Burhan Burhan tek şüpheli durumuna düşer! Artık ya mapusa düşecek, ya da dedektif kılığına girip gerçek mücevherhırsızını bulacaktır!

Volkan ve arkadaşları düğün, cenaze ve davetlere gönderilen çiçekleri toplayıp muhallebicide tekrar satmaya başlarlar! Ne yazık ki bazı çiçeklerin kartları üstlerinde unutulunca işler karışır!

Bülent bey ve Cem ev almaya karar verince, Dursun’un şöförlüğünde, İstanbul’un dışında yapılan yeni bir siteyi görmeye giderler. Site o kadar uzak ve ıssız bir yerdedir ki, arabanın benzini bitince üç kafadar doğanın ortasında garip bir maceraya sürüklenirler!

Patron, ofiste Türk kahvesi içilmesini “vakit kaybı” sebebiyle aniden yasaklar! Her yasak gibi Türk kahvesi yasağı da kısa zamanda daha büyük bağımlılıklara, Volkan gibi karaborsacılara, protestolara ve hatta şiddete yol açacaktır!

Avrupa Yakası’nın bu haftaki konuk oyuncusu Fadik Sevin Atasoy.

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

oyun sohbet diziler
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com