6 Şubat 2009 Cuma

Beyaz Sordu, Hepsi Grubu Gülçin'siz Cevapladı





CNN Turk'de ekranlara gelen nası yani programına katılan hepsi grubunun üç üyesi bakın neler söyledi?


Ayrılacağı gündeme gelen grup üyesi Gülçin hakkında yorum yapan kızlar şuanda Gülçin’in Dubai’de sevgilisiyle olduğunu doğruladılar.

Eren Gülçin’in bir karar aşamasında olduğunu şu anda netleşen birşeyin olmadığını fakat üyük ölçüden yola 3 kişi devam edeceklerini açıkladı. Ardından Hepsi birden onun kendi kararı olduğunu ve ona saygı duyduklarını belirttiler.
Bunun üzerine Beyazıt Öztürk’ün siz de böyle bir olay karşısında gider miydiniz sorusuna Yasemin ” Gülçin aramızda ayrılacak en son kişiydi. Benim aşkım asla geçemez kariyerimin önüne diyenlerdendi ama hayatta herşey olabiliyormuş. Ben heralde işimi öne alırım.” verilen bu cevabı diğer grup üyeleri de tastiklediler.

Son konserlerine 3 kişi çıktıklarını fakat beklenmeyen bir hayran desteğiyle karşılaştıklarını söyleyen Hepsi, onların bu desteğinin önemli olduğunu, ve kendilerini çok mutlu ettiğini de ekledi.
Bu olaylardan sonra kızlar büyük bir ders aldıklarını ve birbirlerine artık daha çok destekçi olduklarını, birbirlerine daha çok bağlandıklarını sözlerine eklediler. Bunun bir oyun olmadığını vurgulayan kızlar; Gülçin giderse bir daha dönse kabul eder misiniz sorusuna ise” tam olarak pişman olsun istemiyoruz ama çocuk oyuncağı değil. Bu bir iş..Bu kadar kolay giden bu kadar kolay dönemez..” diyerek meseleye son noktayı koydu.

Fakat herşeye rağmen yine de Gülçin’le heberleştiklerini de açıklamayı ihmal etmediler.
Bunun dışında projelerinin tam gaz devam ettiğini, sinema filminin ise bahar aylarında hazır olacağını, ayrıca bahar konserleri ve yeni albüm görüşmelerinin de başladığını fanlarına müjdelediler.

1 yorum:

  1. BOYLEDE GUZELLLER HEMMDE DAHA GUZEL BU TAB İBNM SAHSİ FİKRİM KİŞİDE GAYET KOLAY DEVAM EDERLER
    AMA YIGIDI OLDUR HAKKINI YEME DEMİŞLER GULÇİN İN SES TONU COK GUZELDİ =)

    YanıtlaSil

Son Yazılar

oyun sohbet diziler
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com