22 Kasım 2008 Cumartesi

Aşk Yakar bitiyor


Aşk Yakar bitiyor

Özcan Deniz ile Meltem Cumbul'un başrol oynadığı 'Aşk Yakar'ın sonu yaklaştı. Dizinin yapımcısı bir bölüm sonra projeye son verecek..


Sabah gazetesinin haberine göre, reytinginin düşük olması nedeniyle yayın günü değiştirilen 'Aşk Yakar' dizisinin yapımcısı Avşar Film; projeyi bitirme kararı aldı. Bütçenin azaltılması ve yüksek oyuncu ücretleri nedeniyle zarar etmeye başlayan yapımcı; çareyi bir bölüm daha çekip, sonra 'Aşk Yakar' defterini kapatmakta buldu!

OYUNCU FİYATLARI YÜKSEK

Bu kararda, yayıncı kanalın tüm dizi bütçelerini yüzde 30 azaltmasının etkili olduğu belirtiliyor. Özcan Deniz ve Meltem Cumbul gibi piyasanın en yüksek fiyatlı oyuncuları da projenin maliyetini arttıran etkenler arasında yer alıyor.

Eski bölümleri yayınlayacaklar

Küresel krizden çabuk etkilenen dizi sektöründe çözüm arayışları sürerken, bazı projelerde ocak ayında dört hafta süreyle yeni bölüm çekilmeyeceği belirtildi. Bu gelişme, oyuncuları kara kara düşündürürken, yapımcılar ise şu açıklamaları yaptı:

Faruk Turgut (Gold Film): "Bu kanalların aldığı bir karar. Krizin etkisiyle ocak ayında reklam gelirlerinin ciddi anlamda düşeceği varsayıldığı için Star ve Kanal D'de, ocak ayında üç hafta dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak."

Şahin Alparslan (İstanbul Mass Media): Bizim dizimiz 'Düğün Şarkıcısı' zaten krizden dolayı yayından kalktı. Dört hafta boyunca dizilerin eski bölümlerinin yayınlanması bence büyük yanlış ve büyük bir zarardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

oyun sohbet diziler
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com